Leer snel Dreamweaver

U WILT:

Dan is Dreamweaver iets voor u!

Twijfelt u of dit wel de juiste keus is?


Neem contact op

Basis

De eerste 2 avonden leer je hoe met Dreamweaver een website kan worden opgezet en gebouwd. Alle belangrijke onderdelen van HTML en CSS komen aan bod.

Leer de basis: Lay-outs kiezen, pagina's samenstellen met de meest voorkomende tags, voorvertoning en foutcontrole in de browser, publiceren. En niet te vergeten hoe met CSS het uiterlijk van uw site en alle afzonderlijke onderdelen te bepalen zijn. Inclusief gereedmaken voor tablet en telefoon.

Onderwerpen

Een site opzetten in Dreamweaver, Werken met tekst, koppen en lijsten, Links maken, Werken met afbeeldingen, video en multimedia, Meta-tags, Tabellen, Formulieren, Opmaak met CSS, Publiceren, Testen en foutopsporing, Onderhoud.

Praktijk

De cursist maakt een simpele site. Aan de hand van uitgeschreven oefeningen maakt de cursist stap voor stap de onderdelen.

Dreamweaver is het meest gebruikte complete pakket om websites te maken.
Van ontwerp tot bouw, publicatie en onderhoud.

Bootstrap

Responsive design

Bootstrap is in Dreamweaver ingebouwd. Hier kun je responsive websites mee maken, geschikt voor elk scherm (van desktop tot telefoon). Dit is een bibliotheek van HTML, CSS en Javascript bestanden die een makkelijk startpunt bieden en tevens heel veel functionaliteit ingebouwd hebben.

Bootstrap bevat een groot aantal ingebouwde vormgevings- en functionele elementen: buttons, formulieren, navigatiesystemen, enzovoorts.

Hoewel met Bootstrap elk soort ontwerp kan worden gemaakt, heeft de populariteit van Bootstrap gezorgd dat haar ingebouwde vormgeving de standaard is geworden voor het uiterlijk van de huidige moderne website.

Info

Voorkennis

Kunnen werken met de computer is voldoende.

Kosten

€500,- ex 21% BTW
Inclusief een half jaar toegang tot e-learning voor alle cursussen op dreambits.nl en email support

Inschrijven 2021