• Slide 1

  Leer modern webdesign in 8 dagen

  WEBDESIGN

 • Slide 2

  Gratis online cursus

  Een half jaar toegang tot video lessen

 • Slide 3

  Email ondersteuning

  Zes maanden ondersteuning per email

U WILT:

 • Een complete basis van front-end webontwikkeling leren
 • Professioneel met webdesign aan de slag
 • Complete controle over de code.

Dan is de cursus Webdesign iets voor u!
Twijfelt u of dit wel de juiste keus is? Neem dan contact op.

LEER SNEL WEBSITES MAKEN

Leer de belangrijkste onderdelen van webontwikkeling: HTML5/CSS3, Flexbox, CSS Grid, Bootstrap, jQuery, HTML5 animaties.

Webontwikkeling

Info


Voorkennis

Goede computerbeheersing en affiniteit met het werken met computers.

Kosten

Acht dagen: €2995,- ex 21% BTW
Inclusief, koffie, thee, lunch en een jaar toegang tot e-learning voor alle cursussen.

Inschrijven

Webontwikkeling


De cursus webontwikkeling geeft je een solide basis van HTML en CSS en voegt daar een basis van Javascript aan toe in de vorm van jQuery: een Javascript bibliotheek die het eenvoudig maakt met javascript te werken en ervoor zorgt dat alle code op alle platformen en browsers op dezelfde manier werkt. Daarnaast wordt er een dag aandacht besteed aan het gebruik van afbeeldingen en video, essentieel voor een goede multimedia mix. Tenslotte maak je kennis met Greensock, de standaard voor hoog-interactieve animaties gemaakt met CSS en Javascript. We maken hierbij gebruik van SVG afbeeldingen, onbeperkt schaalbare afbeeldingen voor het web waarvan ieder onderdeel naar wens te animeren is.

Programma


 • HTML/CSS (2 dagen)
  Kijk voor de inhoud bij de cursus HTML/CSS
 • Bootstrap (1 dag)
  Zie de cursus Bootstrap
 • jQuery (1 dag)
  Een bibliotheek om makkelijk met Javascript te werken.
 • Flexbox / CSS Grid (2 dagen)
  Zie de cursus Flexbox/CSS Grid
 • Afbeeldingen (1 dag)
  Op deze dag leer je de essentie van het gebruik van afbeeldingen op het web en de laatste opties voor responsive afbeeldingen die HTML/CSS bieden.
 • Greensock (1 dag)
  Op deze dag leren we hoe je met het animatie framework GSAP (Green Sock Animation Platform) interactieve illustraties kan maken. Als illustratie gebruiken we de onbeperkt schaalbare SVG afbeeldingen.

OVER MIJ

Edwin van Eck Hoi, ik ben Edwin. Ik leer je in twee dagen de basis van Wordpress, Dreamweaver of HTML/CSS zodat je er daarna zelf verder mee aan de slag kan.

Sinds ongeveer 1997 ben ik me met webdesign bezig gaan houden. Het mooie ervan vond ik, dat je zelf dingen kunt maken en deze ook meteen kunt publiceren, waarna iedereen ze kan zien. Het begon met teksten en plaatjes, en het werd helemaal leuk toen het ook mogelijk werd om animaties en interactieve dingen te maken. Vroeger met Flash, nu met HTML5. In ieder geval werd het al snel een van mijn grootste hobby's


Na een paar jaar begonnen er mensen naar me toe te komen voor hulp met het maken van internet sites. Ik bleek er meer van te weten dan de meesten. Dat bracht me op het idee om er ook professioneel actief mee te worden. In 1999 richtte ik een eenmanszaak op.
Het helpen van mensen en sites maken voor mensen leidde ook tot het lesgeven voor bedrijven die daar hun business van gemaakt hebben. Sinds 2002 heb ik les gegeven voor een groot aantal bedrijven, toonaangevende opleiders, en via mijn eigen sites.

Leren is leuk, en ik vind het ook leuk om die kennis over te brengen aan anderen.