Leer snel Wordpress

U WILT:

Dan is de cursus Wordpress iets voor u!
Twijfelt u of dit wel de juiste keus is?

 

Neem contact op

WordPress

Basis

In deel 1 en 2 leert u hoe u een website met Wordpress opzet en hoe u alle basishandelingen verricht, van pagina's maken en berichten schrijven, tot de instellingen om alles te laten werken zoals u dat wilt.

Leer de basis: Een thema kiezen (dit bepaalt het uiterlijk van de site), een blog maken of een "gewone" website, berichten en pagina's maken, een contactformulier plaatsen, plugins gebruiken voor extra funcionaliteit.

Onderwerpen

Een site opzetten met Wordpress, Werken met berichten en pagina's, Links maken, Categorieen en tags, Menu's, Widgets, Werken met afbeeldingen, video en multimedia, Formulieren, de Customizer, Plug-ins, Social Media integreren, Back-up, Veiligheid.

Het meest populaire CMS systeem om zelf vanaf het begin een website te bouwen, of om websites te onderhouden.

Vervolg

in deel 3 en 4 wordt verder de diepte in gegaan. We maken een "Child-thema" aan, de voorwaarde om zelf verregaande aanpassingen aan een Wordpress site te maken. Hierdoor krijgt men onbeperkte toegang tot de CSS van een site (dat alle vormgeving bepaalt)

We zien hoe de directory structuur van een site er uit zien, en hoe we buiten Wordpress om via FTP bestanden kunnen up- of downloaden.

We kijken hoe de standaard (vertaalde) teksten binnen Wordpress en binnen thema's kunnen worden aangepast. Verder optimalisatie voor zoekmachine's via de zeer uitgebreide plug-in Joast.

WordPress

Info

Voorkennis

Kunnen werken met de computer is voldoende. Gebruikservaring met een CMS is een pre.

Kosten

€500,- ex 21% BTW
Inclusief een half jaar toegang tot e-learning voor alle cursussen op dreambits.nl en email support

Inschrijven 2021